Skip to main content
x

Ontdek onze diensten

De helpende hand voor non-profit organisaties

We bieden je non-profit organisaties betaalbare diensten en tools aan voor je marketing en communicatie opdat je op een professionele manier je verhaal wereldkundig kan maken aan het publiek. Hiermee lost het Values Fonds niet alleen je noden op korte termijn in, het ondersteunt ook je verzelfstandiging op lange termijn.

Om van de dienstverlening gebruik te kunnen maken moeten je non-profit organisaties lid worden van het Values Fonds. Op die manier dragen de non-profits allemaal bij tot het invullen van de gemeenschappelijke behoeften van de non-profit in het algemeen.

Medianetwerk

 

Het Values Fonds bouwt een eigen cross mediaal medianetwerk uit. Values Magazine is het mediaportaal van het Values Fonds dat positieve verhalen samenbrengt op één plaats waar het publiek ze kan vinden, 24/7, ongeacht tijd, plaats of onderwerp. Het magazine verzamelt nieuws en reportages van non-profit organisaties en omkadert deze in 4 grote themamagazines.

Digital Marketing

DIGITAL MARKETING

 

Het mediaportaal Values Magazine is ook een digital storytelling en marketing solution die non-profit organisaties toelaat om gebruik te maken van de hedendaagse data driven marketing oplossingen zonder dat ze zelf zware investeringen moeten doen in technologie, kennis en mankracht. 

Advies

ADVIES

 

We helpen organisaties bij het ontwikkelen van hun strategie, change- of crisismanagement, projectmanagement. We ontwikkelen samen met hen de strategie en de implementatie ervan. Met adviesabonnement halen organisaties een externe marketing manager in huis die je helpt je strategie uit te rollen op korte of lange termijn.

Ondersteuning

ONDERSTEUNING

 

We bieden ook letterlijk helpende handen aan die organisaties die op bepaalde domeinen een tekort hebben aan mankracht of know how. We nemen dan een deel van het uitvoerende werk in handen zolang dit nodig is of tot het ogenblik dat de organisatie zelf kan voorzien in de nodige mankracht. Onze ervaren consultants werken dan ter plaatse bij de organisatie en geven tegelijk hun kennis en skills door. 

Vraag een vrijblijvend gesprek !

Als lid van Values Fonds vzw kan je gebruik maken van onze oplossingen en een beroep doen op onze diensten.Wil je graag meer uitleg of heb je concrete vragen? We komen graag bij je langs om je vragen te beantwoorden.