Als onderneming veel pakketten te versturen? Haal deze kartonnen dozen binnen

kartonnen dozen

Vooral als je de leider of een verantwoordelijke bent van een grote onderneming, dan kan het bijna niet anders of je wilt met enige regelmaat een pakket versturen naar bijvoorbeeld klanten of andere bedrijven. Misschien heb je zelfs een heus magazijn ingericht waar het klaarmaken en versturen van deze pakketten gestalte moet krijgen. Een van de grootste uitdagingen bij het verzenden van pakketten heeft alles te maken met de verpakking. Bij elk pakket is het namelijk de bedoeling dat je de best passende verpakking kiest. Kartonnen dozen zijn hier hoe dan ook uitermate geschikt voor. Lees hieronder welke varianten van kartonnen dozen je eigenlijk sowieso in huis zou moeten hebben.

kartonnen dozen

Brievenbusdozen

Kartonnen brievenbusdozen zijn misschien wel de meest populaire verpakkingen bij ondernemers. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier om kleine dozen. Zo klein zelfs, dat ze in een gemiddelde brievenbus passen. Dit leidt tot het voordeel dat deze pakketten simpelweg met de reguliere post mee kunnen. Hierdoor zijn dit de goedkoopste pakketten die je kunt versturen en ook kunnen deze meestal snel afgeleverd worden.

Amerikaanse vouwdozen

Wanneer we het over Amerikaanse vouwdozen hebben, dan praten we eigenlijk over dozen met een karakter die veel mensen als ‘standaard’ zouden omschrijven. Dit zijn namelijk de kartonnen dozen die het vaakst worden ingezet door bedrijven. Kenmerkend is dat er vier flappen zijn waarmee je de doos van bovenaf dicht doet en dat de doos van zichzelf makkelijk in elkaar te vouwen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *