Skip to main content
x

Bengelpop kiest Values Media als sponsorregie

De laatste dinsdag van het schooljaar staat met stip genoteerd in de agenda’s van 6000 leerlingen van het eerste en tweede leerjaar van het basisonderwijs, want dan is het Bengelpop. Dit jaar vindt Bengelpop al voor
de 17de keer plaats op dinsdag 25 juni 2019 inRecreatie- en Natuurpark Keiheuvel in Balen. 

Bengelpop is geen klassiek festival met een podium vol artiesten. Bengelpop is een kinderfestival waar kinderen van het eerste en tweede leerjaar zich naar hartelust kunnen uitleven op welke manier ze ook maar kunnen bedenken. Het succes wordt jaar op jaar herbevestigd en ook dit jaar zal dat niet anders zijn, want het festival is nu reeds al uitverkocht. Op 25 juni zullen 6000 leerlingen van het eerste en tweede leerjaar een onvergetelijke dag beleven in Domein Keiheuvel. 

Sponsoring

Doordat het festival al uitverkocht is is de organisatie beperkt in haar financiële mogelijkheden. De ticketprijzen verhogen is niet aan de orde omdat anders de betaalbaarheid van het festival, één van de succesfactoren, onder druk komt te staan. Maar de kosten stijgen en de organisatie wil ook verder investeren in de beleving van het festival. Daarom gaat vzw Keiheuvel op zoek naar sponsors en hiervoor doen ze nu een beroep op Values Media.

Values Media optimaliseerde het bestaande aanbod en is nu gestart met het contacteren van bedrijven met een kind- en familievriendelijk aanbod. Er wordt gewerkt met telefonische werving en persoonlijke bezoeken.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen de mediafiche aanvragen via contact@valuesmedia.be