Geen koude nachten meer

deken

Heb je het snel koud in de nachten en heb je niet voldoende aan alleen een dekbed, dan is het natuurlijk een optie om ook een deken op je bed te nemen. Hierbij kun je kiezen om alleen bij je voeten een deken te nemen als deze koud blijven, of over het hele dekbed heen. Bij smuldertextiel.be zijn er verschillende soorten prachtige dekens, in een effen kleur om leuk te kunnen combineren met de kleuren van je dekbed of van je slaapkamer. 

deken

Geef de slaapkamer meer uitstraling

Een deken is bedoeld om het warm te krijgen tijdens de koude wintermaanden, toch kan deze ook dienen om de slaapkamer meer sfeer en uitstraling te geven. Als je deze op je bed neerlegt, en hij gaat op in de slaapkamer met mooie kleuren en materialen voegt het echt iets toe. Vaak hebben dekens ook de eigenschap dat ze lekker zacht zijn, voor ieder formaat bed zijn er dekens in het assortiment te vinden. Wil je alleen werken aan de uitstraling van de slaapkamer dan is een sprei daar ook perfect voor.

Lekker zacht en knus

Voor een comfortabel en knus gevoel tijdens het slapen kun je niet om een wollen deken heen, deze zijn zacht en geven je dat comfortabele gevoel tijdens de nacht. Omdat ze licht en soepel zijn heb je niet dat zware gevoel wat je vroeger met een deken had, tegenwoordig zijn de dekens lichter en flexibeler. Voor de kinderen zijn er ook leuke gekleurde en speelse dekentjes in het assortiment opgenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *