Skip to main content
x

Member.jpg

Als lid van het Values Media Fonds draag je bij tot de versterking en professionalisering van de storytelling en marketing van non-profit organisaties in heel België. Jouw bijdrage helpt ons organisaties te helpen hun verhaal op een professionele manier naar buiten te brengen via het Values Media Netwerk en hun eigen kanalen.

Op die manier help je actief mee om de positieve en warme energie van duizenden organisaties meer stem en zichtbaarheid te geven.

Sympathisant

Je stort € 25,00 op zichtrekening van het Values Media Fonds vzw en ontvangt een pakket Complementkaartjes van Positiviteit.be. Je ontvangt de nieuwsbrief van Values Magazine. Je wordt uitgenodigd op de activiteiten van Values Media en onze partners. 

 

 

Steunend lid

Je stort € 50,00 op zichtrekening van het Values Media Fonds vzw en ontvangt een boek naar keuze uit de selectie van de Values Magazine redactie. Je wordt uitgenodigd op de activiteiten van Values Media en onze partners. Je ontvangt onze nieuwsbrief en onze maandelijkse Values Magazine Flash in de brievenbus. 

 

VZW-lid worden

Je stort € 75,00 op zichtrekening van het Values Media Fonds vzw. Je krijgt een eigen multimediale profielpagina waar je zelf bijdragen kan publiceren. Je ontvangt daarnaast onze nieuwsbrief en onze maandelijkse Values Magazine Flash in de brievenbus. Je wordt uitgenodigd op de activiteiten van Values Media en onze partners.
Je ontvangt een factuur voor je lidmaatschap.

Bedrijfslid worden

Je stort € 175,00 op zichtrekening van het Values Media Fonds vzw. Je ontvangt onze nieuwsbrief en onze maandelijkse Values Magazine Flash in de brievenbus. Je wordt uitgenodigd op de activiteiten van Values Media en onze partners.
Je ontvangt een factuur voor je lidmaatschap.