Skip to main content
x
De Non-Profit Coach, advieslijn voor VZW's

Maak kennis met de Non-Profit Coach!

Op 15 januari 2019 lanceren we de Non-Profit Coach, de rechterhand èn helpende hand voor bestuursleden, medewerkers en vrijwilligers in VZW's. 

De Non-Profit Coach is een advies- en coachingprogramma op maat van bestuursleden, medewerkers en vrijwilligers in VZW’s die nood hebben aan praktisch advies en ondersteuning bij het ontwikkelen en uitrollen van hun strategie, marketing en communicatie. 

Vele kleine en middelgrote VZW's hebben dezelfde vragen en uitdagingen als de grotere organisaties. Alleen ontbreekt het hen nog meer aan middelen en mensen waardoor ze veel meer op zichzelf aangewezen zijn. Met de Non-Profit Coach willen we hier een antwoord op geven door ons advies en coachingaanbod aan zeer laagdrempelige tarieven bereikbaar te maken voor deze VZW's. Maar ook de grote organisaties kunnen zeker ook aansluiten.

Voor een jaarlijks klein bedrag van € 175,00 kunnen VZW's gebruik maken van onze Advies- en Hulplijn. Ze kunnen bellen of mailen met al hun vragen of ons inschakelen als sparring partner om ideeën en denkpistes te bespreken, of gewoon ons contacteren voor een second opinion. Daarnaast bouwen we samen met onze klanten en ons team een online kennisbank uit en een toolbox vol handige tips en handleidingen. Kennisdeling is ons stokpaardje. 

Via onderstaande link kunnen organisaties zich nu al inschrijven op de Non-Profit Coach. We gaan van start op 15 januari 2019. Wie nu al preregistreert sluit aan voor € 125 in plaats van € 175.

Klik hier om je nu al te registreren.