Skip to main content
x

Media

MagaZijn.community

Adverteer in een nieuw en uniek medium

Magazijn.community, je inspiratie voor zinvol (samen)leven

Allemaal zijn we op zoek naar zin, we kùnnen niet anders. Media raken deze zinvraag wel aan, maar graven zelden dieper. En dus gaan we zelf op zoek naar de betekenis van wat ons overkomt. Tegelijk is onze behoefte aan bronnen van zingeving en zinvinding groot. Niet alleen godsdiensten en levensbeschouwingen, filosofen en psychologen houden zich  vandaag sterk bezig met de vraag naar zingeving. Ook als ‘gewone’ mensen proberen we ons leven betekenis te geven voor onszelf en anderen. 

MagaZijn vertelt die verhalen en hertaalt die inzichten zodat velen er inspiratie en kracht in kunnen vinden. 

 

MagaZijn bestaat uit:

  • een portaalwebsite
  • een nieuwsbrief
  • een gedrukte krant

 

Doelgroepen

MagaZijn richt zich tot moderne zinzoekers en biedt hen inspiratie voor een zinvol leven. Daarvan groeien we als individu en als maatschappij. Onze specifieke doelgroep zijn mensen die al meerdere ingrijpende gebeurtenissen doormaakten, die zich als vrijwilliger engageren, die kritisch in de samenleving staan en bekommerd zijn om de grote ecologische, socio-economische en politieke vragen. MagaZijn is ook bijzonder geschikt voor personeelsleden van scholen, bewegingen en welzijnsinstellingen.


Adverteren in MagaZijn

Zowel op het online portaal als in de MagaZijn-krant kunnen advertentiecampagnes geboekt worden. De focus ligt vooral op de non-profitorganisaties zelf gezien MagaZijn voor hun boodschap een ideale context biedt. Commerciële dienstverleners kunnen ook adverteren, mits de advertentie binnen de context van MagaZijn past. Het staat de redactie vrij advertenties te weigeren of te laten aanpassen ten einde het concept en de onafhankelijkheid van MagaZijn te bewaren.

Adverteren op MagaZijn