Skip to main content
x

Lid worden met je bedrijf

Een positief ingestelde maatschappij is ook goed voor het ondernemersklimaat. Positieve mensen hebben vertrouwen, kijken vooruit en genieten van het leven. En dat houdt ook de motor van de economie draaiend.  Steun het Values Media Fonds en help non-profit organisaties bij het vertellen van hun positieve verhaal! Ontdek hieronder de mogelijkheden of contacteer ons voor een offerte op maat. Als steunend lid biedt u een generieke steun aan de activiteiten van het Values Media Fonds.
U blijft op de hoogte via al onze publicaties. U ontvangt ook een positiviteitspakket.

Abonnement-sponsor

Het Values Fonds biedt non-profit organisaties via het cross mediaal medianetwerk Values Magazine ook een digitale marketing oplossing aan waarmee ze op professionele manier aan digital storytelling èn digitale marketing kunnen doen. Uw bijdrage kan gebruikt worden om het lidgeld van één of meerdere organisaties te sponsoren.

Uw bedrijf wordt vermeld op de organisatiepagina’s van de vzw’s die u steunt.

Marketing sponsor

Non-profit organisaties hebben vaak te weinig financiële resources, te weinig mankracht of knowhow aan boord om op een professionele manier de marketing van hun organisatie te voeren. Het Values Media Fonds helpt organisaties o.m. met hun strategie, beleidsvisie en uitvoeringsplannen, projectmanagement, crisis- en/of changemanagement. Uw steun kan ingezet worden om organisaties in nood en met te weinig budget toch te kunnen helpen.

VZW in de Kijker

Het Values Fonds ondersteunt non-profit organisaties bij hun storytelling en biedt hen de mogelijkheid hun verhalen te publiceren op Values Magazine, het cross mediaal mediaplatform. Uw steun wordt gebruikt voor de dagelijkse werking van het mediaportaal, voor de redactionele werking en de productie van de verhalen in video, audio, artikels, reportages enz… .

Uw bedrijf wordt vermeld als sponsor bij de magazines en dossiers.

Magazine-Sponsor

Het Values Media Fonds omkadert de verhalen van non-profit organisaties met de 4 grote themamagazines: MagaZijn, Het Land van Bardijn, Cultuur en Van Streek. U kan magazines in het algemeen sponsoren of één van de specifieke redactionele dossiers of projecten. Uw steun wordt gebruikt voor de audiovisuele contentproductie.

 

Uw bedrijf wordt als partner vermeld bij in alle communicatie.