Skip to main content
x

Acquisitie

Sponsorwerving

Inkomsten uit lidgelden en activiteiten volstaan vaak niet om een organisatie draaiende te houden. Elke VZW moet op zoek naar extra inkomsten via sponsoring. Alleen is het niet altijd vanzelfsprekend om sponsors te overtuigen. 
Values Media helpt u van A tot Z bij uw sponsorwerving.

Inkomsten uit lidgelden en activiteiten volstaan vaak niet om een organisatie draaiende te houden. Elke VZW moet op zoek naar

extra inkomsten via sponsoring. Alleen is het niet altijd vanzelfsprekend om sponsors te overtuigen.

Values Media helpt u van A tot Z bij uw sponsorwerving.

 

Onze diensten

  • Ontwikkeling van een sponsorprofiel

  • Ontwikkeling van uw sponsorstrategie en - aanbod

  • Prospectie & onderhandelingen

  • Afsluiten van contracten en de opvolging


Onze troeven


Johan Vencken
, CEO Values Media, heeft meer dan 25 jaar ervaring in sponsorwerving. Hij helpt u graag bij de ontwikkeling van een sponsoringsstrategie op maat en een plan van aanpak om uw verhaal te ‘verkopen’ aan potentiële sponsors. Wij zorgen voor afspraken en gaan – samen met u – de baan op om uw verhaal aan de man te brengen. 

 


Marc Van den Brande, business unit manager Non-Profit acquisitie heeft meer dan 15 jaar ervaring in ledenwerving en abonnementenwerving. Als geen ander leeft hij zich in uw organisatie en boodschap. We hanteren bewezen technieken zoals direct marketing en telemarketing. We versterken ook uw ledenwerving via online acquisitie via content marketing. Bij Values Media krijgt u geen geautomatiseerd bandwerk. Wel een persoonlijke, menselijke aanpak op maat.

 

Zet maximaal in op sponsorwerving

Vraag een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe ook uw organisatie interessant kan worden voor sponsors