Skip to main content
x

Storytelling

Het doel van Values Media is u als non-profitorganisatie helpen bij het vertellen van je unieke verhalen, er voor te zorgen dat je je doelpubliek raakt én overtuigt om je organisatie te steunen, lid te worden of mee te werken. We doen dit door het ontwikkelen van de juiste storytelling strategie.

Welke verhalen moet u vertellen?

Hoe omvangrijker uw werking, hoe meer verhalen u kan vertellen. De vraag is dan welk verhaal wel en welk niet. We helpen u deze – voor velen – moeilijke vraag te beantwoorden. Uit de rijke aanbod van je organisatie kiezen we samen met u welke verhalen we tot leven brengen in functie van de doelstellingen van je organisatie en marketingstrategie.

 

Hoe moet u uw verhalen vertellen?

Er zijn 1001 manieren om je verhalen te vertellen. Vertrekkend vanuit de strategie van je organisatie werken we de gekozen verhaallijnen uit naar de verschillende kanalen en dragers via de welke je doelpubliek het verhaal wil beleven:

 

Copywriting & redactie

Niet elke tekst is geschikt om overal te publiceren. Ons team copywriters kruipt met plezier in hun pen om jouw verhaal te hertalen naar de verschillende kanalen waar het verteld zal worden. Heb je redactionele teksten nodig voor je magazine, persmap of website? Dan staat onze redactie voor u klaar!

 

Content creatie

In functie van de gekozen kanalen en scenario’s kunnen we uw verhaal op maat produceren. Door de productie van video’s, podcast, documentaires, promotietrailers enz.. uit te besteden aan Values Media bent u zeker van de professionele kwaliteit van uw beeldmateriaal aan een betaalbare prijs. Ook bij het grafisch ontwerp voor uw drukwerken of digitale communicatie helpen we u graag.