Tas soorten

Er zijn verschillende soorten tassen en al deze tassen hebben een verschillende functie. In dit artikel vind je meer over de functies die deze verschillende tassen hebben.

Tote Bag

Een Tote bag is vrij zeer groot in vergelijking met een gewoon formaat handtas, maar ook niet zo groot als een tas. Ze zijn verkrijgbaar in rechthoekige of zelfs vierkante vorm met een open top, grote brede bodem en twee schouderbandjes.

Deze handtas is ook bekend als een ‘shopper‘, omdat het vaak wordt gebruikt door veel vrouwen als ze winkelen als gevolg van de grote capaciteit om vele soorten items te dragen.

Baguette bag

Een baguette bag is eigenlijk een kleine portemonnee die ook rechthoekig is, met een kleine riem te dragen. Het heeft ook een lange brede bodem en een korte diepte, die meestal is beveiligd met een clip of een rits. Deze handtas lijkt ook op de vorm van een Franse baguette, vandaar de naam baguette bag.

Door de kleine omvang, deze baguette bag kent zijn niet erg veel ruimte. Ze worden ook gebruikt op een veel vergelijkbare manier als de Clutch, om kleine items te dragen, maar ze zijn ook iets gemakkelijker te dragen dankzij de handige band.

Hobo Bag

Een hobo tas is eigenlijk een handtas die vrij ruim is en het heeft ook een brede opening aan de top met een schouderband. De hoofdopening is meestal beveiligd met een rits. In de tas kunnen er nog veel meer kleinere compartimenten zitten.

Een hobo tas is een alledaagse handtas, die wordt gebruikt door veel vrouwen om de persoonlijke bezittingen te dragen, zoals de make-up, portefeuilles, telefoons, sleutels en andere accessoires. Patrizia Pepe’s hobo tassen zijn uitermate populair.

Crossbody

Een crossbody tas is zeer comfortabel en verbazingwekkende draagbare handtas of schoudertas. Handen zijn gratis, je doet er veel mee: winkelen, drinken en eten, ; en vele andere eindeloze mogelijkheden. Als u verwacht om de handen vol te hebben op een bepaalde dag, dan moet je een van deze gebruiken.