Spijt? Laat je tattoo verwijderen!

tattoo verwijderen

Veel mensen hebben tatoeages, ze zijn heel populair. Soms zit er een mooie betekenis achter, maar vaak genoeg ook niet, en daar kan je achteraf spijt van hebben. Denk bijvoorbeeld aan een tattoo van je ex. Daarom laat een groot deel van deze mensen hun tattoo verwijderen, om er niet meer elke dag naar te hoeven kijken. Wil je weten hoe dat kan? Lees dan verder!

Tattoo verwijderen?

Heb jij ook een tatoeage waar je achteraf veel spijt van hebt? Wees niet getreurd, gelukkig zijn er veel manieren om deze weg te laten halen. De behandeling hangt wel af van de volgende dingen:

– De kleur van de inkt
– De diepte van de inkt
– De gebruikte inktsoorten bij jouw tatoeage

Je kan je tatoeage laten weghalen met een laserbehandeling. Bij de meeste praktijken worden de meest geavanceerde lasers en verschillende laserfrequenties gebruikt om jouw kunstwerk op je lichaam helemaal weg te halen. Dit is natuurlijk niet helemaal pijnloos, je kan het vergelijken met het zetten van een tattoo. Maar: hierna ben je er gelukkig wel (voorgoed) vanaf!

Experts in huidverbetering

Bij Sanaderm in Hoorn kun je je tattoo verwijderen. Ze hebben ruim 21 jaar ervaring en zijn dé pigment specialist van Hoorn. Wat Sanader uniek maakt, is dat zij elke tattoo kunnen verwijderen, zelfs tattoos met verschillende kleuren.

Er zitten wel risico’s aan het weghalen van een tattoo, net zoals elke medische ingreep. Gelukkig voeren bij Sanaderm enkel HBO geschoolde en BIG geregistreerd huidtherapeuten de behandelingen uit. Eventuele risico’s zijn hierbij zo klein mogelijk.

Heb je interesse in het verwijderen van je tattoo? Kijk dan op de website van Sanaderm voor meer informatie: https://sanaderm.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *