Skip to main content
x

Vacature Business Unit Manager Media

Naar aanleiding van de start van ons cross mediaal medianetwerk voor non-profit in België zijn we op zoek naar een nieuwe partner voor de functie van

Business Unit Manager
Media  - Advertising - Productie

Vanaf mei 2018 lanceert Values Television cvba i.s.m. verschillende partners het mediaportaal Values Magazine. Dit portaal wordt dé plaats waar verhalen tijd en ruimte krijgen om gehoord of gezien te worden, als “food for thought” zodat het publiek zich een gefundeerde persoonlijke mening kan vormen.  Het is opgebouwd uit 4 onafhankelijke magazines: MagaZijn (zingeving), het Land van Bardijn (erfgoed), Arts of Culture (cultuur) en Van Streek (toerisme). Elk magazine heeft een eigen redactie.

We geven het woord aan de mensen die het doen in onze samenleving. Zij die maatschappelijk actief zijn in zingeving, spiritualiteit, cultuur, erfgoed, geschiedenis, ecologie, welzijn, zorg. Via de 4 magazines zorgen we ervoor dat  de authentieke stem van organisaties en vrijwilligers een kanaal vindt naar een ruim publiek.

Via de 4 cross mediale magazines kunnen non-profit organisaties hun verhalen vertellen èn delen met het brede publiek. Organisaties en mensen vinden er een publiek voor hun verhaal. Het publiek vindt er 24/7, à la carte, de inspirerende verhalen in één van de 4 magazines, ongeacht tijd, plaats of onderwerp. Via de magazines kunnen non-profit organisaties bovendien ook in de juiste context op een professionele èn betaalbare manier inzetten op Storytelling, Ambassadeursmarketing en Crowdfunding en Donaties.

 

Functieomschrijving

Je wordt verantwoordelijk voor de business unitmedia – advertising - productie’.

Media - Je wordt verantwoordelijk voor de in de instandhouding en uitbouw van de mediasolutions van Values Television. Je ondersteunt hierbij de uitgevers van de 4 magazines op het Values media platform en helpt hen bij de uitbouw ervan door abonnementenwerving (particulieren en organisaties).

Advertising – Je ontwikkelt een reclameregie voor de 4 magazines voor campagnes (digitaal en print) van de non-profit markt  en voor de verkoop van sponsorships van de magazines door bedrijven. Je werkt hiervoor nauw samen met de redacties, maar er is ook ruimte om zelf projecten op touw te zetten binnen de krijtlijnen en missie van elk magazine en het portaal in het algemeen.

Productie – Je ontwikkelt het aanbod voor audiovisuele productie voor non-profit organisaties en bedrijven en zet dit actief in de markt.

 

Functieprofiel

 • Je hebt een bewezen interesse in of affiniteit in de non-profit in het algemeen en je kan je vinden in de missie van Values Television.

 • Je hebt ervaring als sales en/of accountmanager, productmanager of business unit manager in. Ervaring in consultative selling, media of marketing is een voordeel.

 • Je bent vlot in de omgang en kan je inleven in de media en marketing noden van een onderneming en die linken aan de mogelijkheden van Values Magazine.

 • Je hebt ondernemersbloed in je aderen, je hebt een gezonde dosis zin voor initiatief en je vindt je draai zowel alleen als in teamverband.

 • Je spreekt goed Nederlands en als je je ook in het Frans kan uitdrukken kan je ons ook vertegenwoordigen in Wallonië.

 • Je hebt rijbewijs B

 • Je bent zelfstandig in hoofd- of bijberoep.

 • Ben je vandaag nog in dienstverband actief en wil je graag zelfstandig beginnen kan deze functie een ideale veilige start betekenen.

 

Wat heeft Values Television jou te bieden?

 • Een samenwerkingscontract als zelfstandige

 • Een vaste basisvergoeding en variabele vergoeding

 • Een voltijds of deeltijds functie

 • Ondersteuning voor het vastleggen van je afspraken

 • Groeipotentieel door on-the-job training en uitbreiding van ons dienstenaanbod en medianetwerk.

 • Mogelijkheid om na een proefperiode partner te worden in de cvba Values Television met voordelen zoals een bedrijfswagen, tankkaart, maaltijdcheques en groepsverzekering.

 

Values Television, even voorstellen


Values Television cvba werd in augustus 2017 opgericht met als doel het ontwikkelen en uitbouwen van een medianetwerk voor non-profit organisaties. In januari 2018 nam Values Television ook de consultancy activiteiten van het moederbedrijf Values Media over en combineert sindsdien het medianetwerk met het dienstenaanbod op het gebied van media en marketing.  

Values Television vertrekt van de vaststelling dat er (te)veel onontgonnen positieve en warme verhalen zijn waar vandaag heel veel mensen naar op zoek zijn. Elke non-profitorganisatie, groot of klein, zit vol unieke verhalen die een bron van positieve energie zijn in onze maatschappij. Deze verhalen zichtbaar en hoorbaar maken is de missie van Values Television.

Daarom helpt Values Television via haar dienstverlening non-profit organisaties om hun verhalen tot bij het publiek te brengen en dit op een professionele en duurzame manier. Op die manier willen we actief bijdragen tot de ontwikkeling van een zichtbare en hoorbare positieve kracht als tegengewicht voor de negativiteit en declinisme in onze hedendaagse maatschappij

Values Television maakt de hedendaagse marketing technieken en tools bereikbaar én betaalbaar voor non-profitorganisaties en biedt hen een helpende hand via een specifiek dienstenaanbod op het vlak van strategie, advertising, acquisitie, crowdfunding en donatie, data & privaçy en media productie. Met deze diensten wil Values Television non-profitorganisaties helpen zichzelf te professionaliseren en te verzelfstandigen.

 

Reageren op deze vacature

Heb je interesse om deel uit te maken van Values Television?
Overtuig ons van jouw motivatie en kunnen en stel je kandidaat via mail contact@valuesmedia.be of contacteer Johan Vencken op 0477 568 501.