Skip to main content
x

Values Media versterkt zich met Force2Print

Op 1 juni 2018 vervoegde Force2Print van Luc Vandeput uit Deurne de rangen van Values Media. Dankzij deze samenwerking beschikken we nu bij Values Media over een eigen grafische studio voor de visuele communicatie van onze klanten en onze eigen projecten. Met meer dan 37 jaar ervaring wordt Luc Vandeput Senior Art Director en verantwoordelijk voor de nieuwe business unit Force2Print.

Force2Print staat voor kosteneffici├źnte visuele communicatie en dienstverlening zonder omwegen. Luc gaat samen met de klant op zoek naar de beste manier om voor een redelijke kost een professionele look aan de nodige communicatie te geven. Van de eerste ontwerpschets, de high-end digitale opmaak tot het printen of drukken en leveren, alles blijft perfect onder controle van Luc. De loep is bij hem nooit ver weg. Logo's, stationery, advertenties, brochures, folders, signalisatie, website, nieuwsbrief, magazines... het is slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Met Force2Print kan Values Media ook full-color copy & prints tot aflopend A3 300 gr. aanbieden aan ongeziene prijzen.

Ontdek het volledige aanbod van Force2Print op de website www.force2print.be . Voor informatie of prijsoffertes kan je steeds terecht bij Luc Vandeput, via e-mail op luc.vandeput@valuesmedia.be of telefonisch op +32 (0)475 89 59 38.