Waar kunt u uw nieuwe linnen dekbedovertrek het beste kopen?

Linnen beddengoed, daar had ik nog nooit echt stil bij gestaan moet ik eerlijk zeggen. Ik had eigenlijk altijd een beetje een hekel aan linnen door die broeken die mensen vroeger in de zomer aan deden. Het verkreukelt zo snel en ik vond het maar te winderig als ik zo een broek aan had. Maar nu ben ik een stuk ouder en zag ik bij een collega dat ze linnen beddengoed had dus dacht ik laat me ook eens op zoek gaan naar een mooi linnen dekbedovertrek. Al snel kwam ik op een leuke site terecht; casacomodo.nl. De kleuren van de dekbedovertrekken spraken me al aan; fijne pasteltinten dus ik besloot verder te gaan. Naast het linnen dekbedovertrek verkoopt de site ook linnen beddengoed, linnen spreien en linnen plaids. Niet alleen een linnen dekbedovertrek dus en ik wist al snel dat het niet alleen bij een linnen dekbedovertrek zou blijven. Ze verkopen zelfs linnen baby beddengoed, te schattig! De kleur die ik wilde hebben voor het linnen dekbedovertrek is richting de zandkleur/roomwit ongeveer en geloof me als ik zeg dat ik mijn hart kon ophalen op deze website. Ik heb mijn linnen dekbedovertrek gevonden en nog veel meer daarbij. Want ik ben ook voor het linnen baby beddengoed gegaan, gezien ik zwanger ben en over een paar maanden moet bevallen. Ze hebben ook een sectie met specials waaronder ze botanische balsem en thee verkopen en eye pillows en wheat bags. Zoals ik al zei dus meer dan alleen het linnen dekbedovertrek! Bovenaan de site kunt u de webshop vinden, inspiratie als u zelf niet goed uit de voeten kan met al het moois dat u ziet en koopt, een blog met nog meer inspiratie en natuurlijk de contactgegevens. Wat ik ook leuk vind aan de site naast het linnen dekbedovertrek waar ik mee begon, zijn de adviezen die ze geven en de reacties van de klanten die u voor zijn geweest. Het bezorgen en retourneren is gratis van 75 euro, in Nederland en in België en geloof me als ik zeg dat u snel aan het bedrag van 75 euro komt want er zijn veel leuke spullen op deze site te vinden.

Een mooi linnen dekbedovertrek? Zo gevonden!

Warme, lichte kleuren die bij elk interieur lijken te passen en rust geven in uw slaapkamer, de kamer waar u in slaapt en in droomt en weer tot rust komt. Of in de kamer van uw kindje die ook die rust en warmte zo nodig heeft en verdient. Alles hiervoor kunt u vinden op deze fijne site waar u naar hartenlust rond kunt kijken om te zien en te vinden wat u nodig heeft.

Wilt u ook goed kunnen slapen?

Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb. Waarom het een goede site is? Welnu, hierom:

  • Ruime keuze uit verschillende producten
  • Een duidelijke omschrijving bij elk product
  • Mooie prijzen voor een goede kwaliteit

Heel fijn om zo te kunnen winkelen op casacomodo.nl, ja het is een hele mond vol maar het is ook een hele site vol met mooie spullen. Voor de liefhebber van mooi beddengoed maar ook van gordijnen, schorten, tafelkleden en lopers van linnen is dit echt een aanrader. Ook als u, net als ik, nog sceptisch ben wat linnen betreft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *