Wat is er te doen bij onze zuidelijke buren?

Geplaatst op

We zijn allemaal bekend met de heerlijke croissants, fantastische wijnen en het bourgondisch leven van onze zuidelijke buren. We hebben het hier natuurlijk over Frankrijk. Frankrijk is een groot land in Europa wat niet heel ver van Nederland vandaan is. Het geeft ons de mogelijkheid naar Frankrijk te gaan met het vliegtuig, de auto, de bus en de trein. Dit maakt het land voor ieder budget bereikbaar en daarbij is het geschikt voor iedereen. Er zijn veel plekken die iedereen een keer bezocht moet hebben. Wat valt er allemaal te doen in Frankrijk?

Bezoek de prachtige streken

Ga je met je partner en wat vrienden op vakantie? Kies voor een ontspannen vakantie in een luxe vakantiehuis in de Dordogne. Er zijn een hoop streken die Frankrijk biedt en in elke streek kun je iets nieuws zien en doen.

Ga je met je familie op vakantie? Ook dan kun je lekker vertoeven in de Franse natuur. Denk aan een vakantiepark in Frankrijk waar alles kindvriendelijk is en waar je buiten het vakantiepark om een hoop kunt beleven.

Ben je nog nooit naar een Franse streek geweest? Dan kun je ook meerdere streken in één vakantie bezoeken. Zoek vooraf op welke streken in de buurt zitten en kijk hoeveel het je zal kosten als je iedere paar dagen wisselt van vakantiehuis.

De bekende Franse steden bezoeken

Frankrijk heeft een hoop bekende steden waar je een paar dagen veel kunt zien. Zo kun je ook diverse stadsvakanties inplannen en verschillende steden afgaan tijdens je vakantie. Ook hier is het handig om vooraf al te kijken welke steden bij elkaar in de buurt liggen en hoeveel je dit zal kosten. Behalve vakantiehuizen, vakantieparken en hotels kun je ook kiezen voor hostels of Airbnb huizen. Dit zijn goedkopere alternatieven, maar net zo gezellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *