Skip to main content
x

Onze werking

 

Values Television is een coöperatie ten voordele van de non-profit sector.

 

Values Television staat voor een dienstverlening die organisaties versterkt in media, marketing en communicatie, voor schaalvergroting op het gebied van marketingtechnieken en -tools en voor een medianetwerk op organisatiemaat.

 

Values Television is de schakel naar een sterker, zichtbaarder en meer hoorbaar middenveld. Door onze expertise en dienstverlening in media en marketing verspreiden we kennis en kunde naar organisaties en versterken hen zo in hun verzelfstandiging en professionalisering.

 

Non-profit organisaties zorgen voor een brede, warme samenleving, vol betrokkenheid en engagement, vol daadwerkelijke inzet en solidariteit. Die warme positieve energie is een formidabele rijkdom van en voor onze samenleving. De zichtbaarheid en stem vormen voor deze positieve verhalen is waar Values Television voor staat.

 

De CVBA Values TV is een ecosysteem. De winsten die de CVBA genereert – niet alleen financieel, maar ook in kennis, verbinding en expertise, worden zoveel mogelijk opnieuw geïnvesteerd in de uitbouw van het medianetwerk en de dienstverlening voor non-profit organisaties.

 

Alle dienstverleners die via de CVBA hun diensten aanbieden aan non-profit organisaties zijn worden ze verondersteld vennoot-investeerder te worden in de coöperatie.